Ostoskori

Räätälöity joukkuevalmennus

 

Oletko kiinnostunut valmennusyhteistyöstä kanssamme, mutta haluaisit meidän luovan siitä joukkueenne toiveiden mukaisen kokonaisuuden? Jos vastasit kyllä, on räätälöity valmennus sinua ja joukkuettanne varten. 

Räätälöidyn yhteistyön lähtökohtana on puhdas pöytä, jonka päälle rakennamme tarjolla olevista valmennusaineksistamme teille yhdessä suunnitellen parhaan mahdollisen ratkaisun. 

Käytettävissä on siis niin laji-, fysiikka kuin psyykkisen etävalmennuksen osa-alueet ja osaamisemme koko repertuaari. Yhteistyötä hahmotellessa voimme näin ollen yhdistellä eri palveluita vaihtelevin painotuksin ja sisällöin. 

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin jutellaan tarkemmin ja etsitään yhdessä paras ratkaisu joukkueenne tilanteeseen ja toiveisiin.

Valmennuksemme toteutetaan etäyhteydellä, kuhunkin tilanteeseen sopivinta laitteistoa hyödyntäen (tietokone, tabletti tai puhelin). 

Koko joukkueen yhteisissä tapaamisissa ja -luennoissa on yleisesti kaksi toteutustapaa: 1) joukkue kokoontuu tilaan, jossa on toimiva internetyhteys ja sopiva laitteisto luennon seuraamista varten (esim. yhteinen näyttö, läppäreitä/tabletteja) TAI 2) pelaajat osallistuvat sessioon yksin tai pienryhmissä omilla laitteillaan (läppäri, tabletti tai puhelin). 

Jokaisesta koko ryhmän etätapaamisesta jää videotallenne joukkueen vapaaseen käyttöön.

Palvelu- ja toimitusehtomme pääset lukemaan täältä

 

Ota
yhteys Nörtteihin