Ostoskori

Valmennuksesta lyhyesti

Floorball Nerds Coaching on upouusi salibandyyn erikoistunut etävalmennuspalvelu. Se tarjoaa kaikenikäisille ja -tasoisille pelaajille mahdollisuuden kehittää henkilökohtaisia ominaisuuksiaan yhdessä akateemisesti koulutetun ja kokeneen ammattivalmentajan kanssa. Valmennuksemme laadun perustan muodostavat valmentajien monipuolinen osaaminen, tieteelliseen tietoon nojaavat toimintatavat ja yksilön suorituksista saatava data.

Tavoitteena yksilön kehittyminen 

Konseptimme missio on auttaa salibandypelaajia kehittymään yksilöinä. Tuemme pelaajan henkilökohtaista kehitystä ennen kaikkea sellaisissa asioissa, joihin joukkuevalmennuksen resurssien puitteissa ei yleensä ehditä yksilötasolla tarkasti pureutumaan.

Palvelumme lähtökohtaisena tarkoituksena on siten tarjota joukkueharjoittelun rinnalle ja tueksi nimenomaan yksilöllisten ominaisuuksien kehittämiseen keskittyvää valmennusta. Täydennämme, edistämme ja tehostamme harjoittelun kokonaisuutta kohdennetusti kunkin pelaajan omilla ehdoilla. Niihin kuuluvat muun muassa yksilön aiempi lajitausta, nykytilanne, tavoitteet ja tärkeimmät kehityskohteet, jotka kartoitetaan huolellisesti ja huomioidaan tarkasti kunkin pelaajan henkilökohtaista valmennusta suunniteltaessa.

Monipuolinen lähestymistapa

Salibandypelaajan kehitystä lähestymme mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. Aluksi tarjoamme yksilön fyysisten ja psyykkisten ominaisuuksien lajinomaiseen kehittymiseen tähtäävää valmennusta. Syksyllä valikoimaan lisätään lajiteknisiin ja -taktisiin asioihin keskittyvä yksilövalmennus. Visionamme on tuottaa salibandyn ja koko suomalaisen joukkueurheilukentän mittakaavassa harvinainen palvelukokonaisuus.

Valmennuksia on saatavilla sekä erillisinä paketteina (esim. pelkkä fysiikkavalmennus) että eri osa-alueiden yhdistelminä (esim. fysiikka ja psyykkinen). Tarjolla on myös sisällöiltään ja kestoiltaan vaihtelevia paketteja. Maksuttomat tutustumispalvelumme antavat pelaajalle pienen maistiaisen siitä, millaisia asioita valmennuksemme voisi tarjota. Mikäli kokeilun jälkeen maistuu siirtyminen varsinaisten valmennuspakettien puolelle, “Startti” toimii tehokkaana aloituksena varsinaiselle valmennukselle. “Jatko” puolestaan nimensä mukaisesti jatkaa siitä, mihin startissa jäätiin. Kausiluonteiset pakettimme, kuten “Kesä”, on luotu toteuttamaan aikaan sidottu tavoite – tässä tapauksessa elämäsi parhaaseen kauteen valmistava kesätreenijakso.

Etävalmennusta rautaisella ammattitaidolla

Kaikki valmennuksemme toteutetaan etänä digitaalisia viestintäkanavia hyödyntäen, minkä ansiosta palvelu ei koskaan ole paikkaan tai olosuhteisiin sidottu. Osallistuakseen pelaaja tarvitsee vain toimivan nettiyhteyden ja laitteen yhteydenpitoa sekä ladattavaa valmennussovellusta varten (tietokone, tabletti tai puhelin).

Valmentajamme ovat kokeneita ja korkeasti koulutettuja omien alojensa rautaisia ammattilaisia. Fyysisestä sekä myöhemmin peliteknisestä ja -taktisesta valmennuksesta vastaa liikuntatieteiden maisteri Tuomas Pulkkinen. Psyykkisestä valmennuksesta vastaa puolestaan liikuntatieteiden ja psykologian maisteri, urheiluun erikoistunut psykologi Riikka Pasanen.