Ostoskori

Tutustumispalvelut

Emme halua, että ostat sikaa säkissä. Saati palvelua, johon sinulla ei ole vielä mitään henkilökohtaista kosketuspintaa. Siksi pidämme ensisijaisen tärkeänä, että pääset halutessasi ilmaiseksi kokeilemaan palvelujamme.

Maksuttomien tutustumispalveluidemme ajatuksena on tarjota maistiainen siitä, mitä valmennuksemme voisi sinulle tarjota. Samalla saat myös ensikontaktin valmentajiimme, jotka ovat valmiita laittamaan kaiken ammattitaitonsa likoon kehittymisesi puolesta.

Mikäli henkilökohtainen salibandyvalmennus herättää ajatuksen tasolla sinussa pienenkin kiinnostuksen, suosittelemme kokeilemaan ilmaispakettejamme matalalla kynnyksellä. Hävittävää ei ole. Vähimmillään saat ominaisuuksiisi liittyvää mielenkiintoista tietoa, jota voit vapaasti hyödyntää. Sen sijaan parhaimmillaan maistiainen on alku yhteiselle projektillemme ja polulle, jonka varrella kehityt pelaajana suurin harppauksin. Jos itse haluat, sen saman polun päässä odottaa myös salibandyyn liittyvien unelmiesi toteutuminen.

Tässä pelissä ei siis voi kuin voittaa, joten tervetuloa rohkeasti mukaan!

 

Haasta Pete!

Haluatko testata fysikkaasi ja ehkä samalla haastaa salibandyammattilaisen? Maksuttomassa Haasta Pete! -kampanjassamme pääset kamppailemaan kaksinkertaisen maailmanmestarin, Tähtinörttimme Peter Kotilaisen kanssa fysiikkatesteissä. LUE LISÄÄ. 

 

Pelaajakysely

Tiedätkö minkälainen salibandyn pelaaja todella olet? Ilmaisella 40 väittämän pelaajakyselyllämme saat tähän viitteitä. Kyselyn täyttämällä saat ilmaisen pika-analyysin vahvuuksistasi. TÄYTÄ KYSELY TÄÄLLÄ.