Ostoskori

Tarinamme


Floorball Nerds

 

Kun vuoden 2019 helmikuussa aloitimme Floorball Nerds -brändin tarkemman visioinnin, mielessämme oli ajatus uudesta monipuolisesti salibandy-yhteisöä palvelevasta ja sille mahdollisimman kokonaisvaltaista laatua tuottavasta toimijasta. 

Kunnianhimoinen visiomme piti sisällään kolme toisistaan erillistä ideaa ja niiden ympärille rakennettua konseptia. Niistä ensimmäisen paljastimme viime vuoden elokuussa, kun Suomen nörtein salibandykauppa näki julkisen päivänvalonsa. 

Kirkkaana tavoitteenamme oli päästä liittämään muut konseptit mukaan osaksi yrityksemme toimintaa heti, kun meillä olisi siihen sopiva mahdollisuus. Vielä viime syksynä tuntui realismilta ajatella, että sellainen tuskin koittaisi ennen firman 1-vuotissynttäreitä. Elämä on kuitenkin siitä hassunkurinen ilmiö, että sen aikana loppujen lopuksi vain harvat asiat menevät täydellisesti alkuperäisen suunnitelman mukaisesti. 

Kauppamme ensimmäinen kausi oli uusille yrittäjille tyypillisesti vaiherikas, sisältäen tunteiden koko kirjon aina onnistumisen euforiasta pettymysten turhaumaan. Samalla hautumaan jätetyt liikeideat kolkuttelivat yhä kovenevaan tahtiin mielemme sopukoissa sijaitsevaa käytännön toteutuksen houkuttelevaa ovea. 

Jatkuva rytinä tuotti lopulta tulosta tuon sisäisen ovemme aukeamisen muodossa, ja ryhdyimmekin tammikuussa siirtämään ideaamme salibandyyn erikoistuneiden etävalmennuspalvelujen tuottamisesta kohti käytännön toteutusta. 

Kun kevään suunnitelmat vaikuttivat pikkuhiljaa loksahtelevan paikoilleen, alkoi salibandykauden huipennuksen kynnyksellä Suomen oveen puolestaan kolkuttaa maailman pian pysäyttänyt uusi koronavirus. Koko yhteiskunnan tulevaisuuden epävarmaksi maalannut tilanne tiesi yhä ensiaskeleitaan ottaneelle firmallemme ankaran pohdinnan ja hankalien päätösten aikaa.

Lopulta vaikeakin päätös oli yllättävän helppo, kun intohimo ja kutsumus antoivat merkkinsä. Sisäisessä pudotuspelissämme voiton vei uusi suunta. Valmennuspalveluiden lisäksi myös toinen odottamaan alun perin jätetty konsepti päätettiin laittaa pian toteutukseen. Päätösten hintana oli varustekaupan pakkaaminen haikein mielin naftaliiniin – ainakin toistaiseksi. 

Joku viisas on joskus sanonut, että lähtemisessä on aina osa jäämistä, ja jäämisessä on aina osa lähtemistä. Vaikka suuntamme muuttui, pysyvät Floorball Nerdsin arvot ja sielu yhä ennallaan. Palava halu päästä kehittämään salibandyn mahdollisuuksia oli yrittäjyytemme käynnistänyt moottori, ja se on edelleen motivaatiomme suurin lähde. 

Floorball Nerdsin tärkein päämäärä on auttaa niin salibandypelaajia kuin -joukkueita saavuttamaan oma potentiaalinsa rakkaan lajimme parissa. 

Emme tiedä palkitsevampaa lopputulosta kuin tavoitteensa ja unelmansa kanssamme toteuttava asiakas.

Joskus idea voi tuntua liian hyvältä jätettäväksi pankkiin odottamaan sopivinta hetkeä. Sisäistä paloa kannattaakin aina kuunnella tarkasti. Sopivin hetki on tänään.

Tervetuloa nauttimaan intohimomme tuloksista! 

 

________________________________

 


VISIOMME

 

Salibandyyn erikoistunut etävalmennuspalvelu. Floorball Nerdsin tärkein päämäärä on auttaa niin salibandypelaajia kuin -joukkueita saavuttamaan oma potentiaalinsa rakkaan lajimme parissa. Emme tiedä palkitsevampaa lopputulosta kuin tavoitteensa ja unelmansa kanssamme toteuttava asiakas.

Kokonaisvaltaista laatua. Salibandyliiton tavoitteeksi on kirjattu, että Suomi on monella eri mittarilla maailman paras salibandymaa vuonna 2028. Me aiomme pitää huolen siitä, että Suomesta löytyy tulevaisuudessa myös maailman laadukkain ja kokonaisvaltaisin salibandyn kansainvälinen etävalmennuspalvelu. Perustamme valmennuksemme aina tieteelliseen tietoon, valmennettavien suorituksista saatavaan dataan ja henkilökohtaiseen asiantuntijatukeen. Kiinnitämme huomiota kaikkiin olennaisiin yksityiskohtiin.

Lajibrändi. Salibandy kaipaa lisää laji-ihmisiä kiinnostavia ja helposti tunnistettavia brändejä. Sellaisia, jotka seuraavat tiiviisti lajia ruohonjuuritasolta aina aallonharjalle asti, ja joita lajin ruohonjuuritasolta aallonharjalle asti seurataan. Uskallamme toteuttaa rohkeasti itseämme ja haluamme, että brändimme erottautuu ja erotetaan muista.

Edelliseen visioon tukeutuen annamme sinulle seuraavan lupauksen:

Tarjoamme kaikentasoisille pelaajille ja joukkueille ainutlaatuisen etävalmennuskonseptin, jossa lajispesifiä kehitystä vauhdittaa asiantuntijavalmentajien henkilökohtainen tuki. 

Valmennuksemme perusta nojaa ennen kaikkea tieteelliseen tietoon, mittavaan käytännön kokemukseen sekä perusteelliseen pelaaja- ja joukkueanalyysiin. 

 

________________________________

 


ARVOMME

Arvot merkitsevät meille toimintaamme erityisen keskeisesti ohjaavia asioita, joiden pitää näkyä konkreettisesti työssämme.

Seisomme ydinarvojemme takana niin, etteivät ne jää sanahelinäksi. Sen sijaan arvojen on oltava jotakin pysyvää, jonka asiakkaamme tunnistavat osaksi meitä. 

Asiantuntijuus. Koska perustamme toimintamme sekä tieteelliseen tietoon että vahvaan lajikokemukseen, on salibandyyn ja urheiluun liittyvä asiantuntijuus meille itsestäänselvä arvo. Olemme pitkään eläneet ja hengittäneet lajiamme ja tehneet huolellisesti kotiläksymme. Asiakkaanamme voit luottaa, että keskitymme aina löytämään parhaiten sopivimmat sekä samalla objektiiviseen näyttöön nojaavat ratkaisut. 

Uskollisuus. Olemme asiakkaitamme kohtaan tilanteessa kuin tilanteessa uskollisia. Pidämme lupauksemme ja annamme aidosti kaikkemme sinun tai joukkueenne hyväksi. Uskollisuuden lopullisena päämääränä on aina tyytyväinen salibandypelaaja. Tiedostamme samalla, että vain laadukkaan palvelukokemuksen kautta uskollisuus voi lopulta toimia molempiin suuntiin. Olemme myös uskollisia sekä ympäröivää lajiyhteisöä että koko yhteiskuntaa kohtaan. Tunnistamme ja ymmärrämme merkittävän vastuumme yrityksenä.

Yllätyksellisyys. Lupausten täyttäminen ei meille riitä. Haluamme ylittää odotuksesi ja olla silloin tällöin valmiita myös yllättämään ja piristämään päivääsi. Seurassamme on helppoa viihtyä ja hymyillä. Aiomme pitää hauskaa ja kutsumme sinutkin pitämään hauskaa kanssamme. Erottaudumme rohkeasti valtavirrasta ja uskallamme kertoa avoimesti mielipiteemme.

 

________________________________

 

SÄHLYNÖRTIT PALVELUKSESSANNE

 

Julius Jousi (s. 1989), Johtajanörtti

Julius aloitti salibandyn pelaamisen kahdeksanvuotiaana isoveljensä järjestämässä sählykerhossa, ennen liittymistään M-Teamiin syksyllä 1998. Juliuksen pelaajaura on ollut vaiherikas, ja sen aikana kokemusta on kertynyt Suomen pääsarjojen lisäksi Tshekin ja Saksan liigoista. Koulutukseltaan Julius on liikuntatieteiden maisteri (liikunnan yhteiskuntatieteet, markkinointi) ja valtiotieteen kandidaatti (sosiologia, viestintä, johtaminen). Hänen pro gradunsa käsitteli salibandyseuran ympärille rakentuvan yhteisön, seuraidentiteetin ja brändin teemoja. Salibandyyn liittyvää työkokemusta Julius on ehtinyt kartuttaa muun muassa Kansainvälisen Salibandyliiton palveluksessa.


Floorball Nerdsin tehtävänjaossa Juliuksella on päävastuu yleisten johtotehtävien lisäksi markkinoinnista ja viestinnästä.

 


Aake Eronen (s. 1989), Logistiikkanörtti

Aake aloitti salibandyn pelaamisen seitsemänvuotiaana kirkon joukkueessa, tarkemmin Helsingin Vanhan Kirkon (VanKi) myöhemmin osaksi M-Teamin seuraa siirtyneissä riveissä. M-Teamiin liityttyään Aake on yhtä kautta lukuun ottamatta edustanut koko pelaajauransa ajan samaa seuraa, ollen muun muassa nostamassa sitä kaksi kertaa liigaan. Aake on koulutukseltaan liiketalouden tradenomi, aineinaan kansainvälinen kauppa ja markkinointi. Työkokemusta Aakella on ennen kaikkea logistiikka-alalta suuren suomalaisen toimijan palveluksesta.

Floorball Nerdsin tehtävänjaossa Aakella on päävastuu logistiikasta sekä verkkokauppaan liittyvistä teknisistä asioista.

 

Henri Pelkonen (s. 1992), Talousnörtti

Henri aloitti sählyn pelaamisen yhdeksänvuotiaana Kinnulassa perheystävien sählyvuorolla. Paikkakunnalta ei Henrin epäonneksi löytynyt virallista salibandyseuraa, joten pelit seuratasolla alkoivat vasta aikuisiällä Jyväskylässä Liikunnan Riemun riveissä kolmos- ja nelosdivaritasoilla. Koulutukseltaan Henri on gradua vaille liikuntatieteiden maisteri (liikunnan yhteiskuntatieteet) ja pian myös kauppatieteiden maisteri (markkinointi). Henri on ehtinyt kartuttaa jo varsin paljon työkokemusta salibandyyn ja muutenkin urheiluun liittyvistä tehtävistä, työskennellessään muun muassa Salibandyliiton palveluksessa.

Floorball Nerdsin tehtävänjaossa Henri on päävastuussa talousasioista ja toimii hallituksen puheenjohtajana.

________________________________

 

LOPUKSI

 

Haluamme salibandylle vain parasta ja aiomme osaltamme olla mukana kehittämässä salibandymaailmaa monipuolisemmaksi, persoonallisemmaksi ja laadukkaammaksi. Valjastamme jokaisen asiakkaamme käyttöön kaiken salibandyyn kohdistuvan intohimomme, näkemyksemme ja osaamisemme - asiakkaan lajikokemukseen katsomatta ja siihen aina parhaiten soveltuvalla tavalla.

Hyppää rohkeasti mukaan Sählynörttien kasvavaan yhteisöön!

 

Nautinnollista matkaa kanssamme koko Floorball Nerdsin puolesta toivottaen,


Julius, Aake ja Henri