Ostoskori

Sählynörtin anatomia

Julkaissut Floorball Nerds


Floorball Nerds on ollut auki tänään tasan kymmenen päivää. Juhlapäivän kunniaksi emme tällä kertaa leivo kermakakkua ja laita hassuja hattuja päähämme, vaan avaamme teille Nörttiblogin lukijoille Floorball Nerds -nimen taustaa.

Salibandy on kovaa vauhtia kansainvälistyvä laji, joten halusimme kaupallemme kansainvälisen nimen. Floorball Nerdsin sijaan puhumme usein viestinnässämme Sählynörteistä, joka on vapaa suomennos nimestämme. Sähly-sana on lyhyen lajihistoriamme aikana jakanut vahvasti mielipiteitä. Monet pitävät sählyä salibandyn haukkumasanana. Toisille sähly on vain yksi salibandyn pelimuoto, jossa pelataan pienellä kentällä ilman maalivahteja.

Meille, ja monille muille laji-ihmisille, sähly on kuitenkin salibandyn hellittelynimi. Sähly kuvastaa parhaiten sitä, mistä rakkaassa lajissamme on lopulta kysymys: liikunnan riemusta ja totisesta, mutta ei liian vakavasta urheilusta.

Nörtti-sana on myös jakanut vuosien saatossa mielipiteitä. Koteihinsa käpertyneitä dataajia tai koulukirjojen parissa kaikki iltansa viettäviä kympin tyttöjä ja poikia on haukuttu nörteiksi.

Meidän näkökulmastamme nörtti on henkilö, joka suhtautuu intohimoisesti rakastamaansa asiaan. Nörtti on valmis tekemään töitä rakastamansa asian puolesta ja myös tarvittaessa jakamaan intohimonsa muille.

Sählynörttejä ovat kaikki ne, joille salibandy on tavalla tai toisella intohimon kohde. On se sitten pelaamisen, seuraamisen tai esimerkiksi valmentamisen kautta, Sählynörtti jaksaa aina innostua salibandystä.

Me Floorball Nerdsillä olemme Sählynörttejä, mutta niin olette myös kaikki te seuraajamme. Tehdään Floorball Nerdsistä yhdessä iso Sählynörttien perhe!

Jätä kommenttisi:

Viestit tarkastetaan ja hyväksytetään Sählynörteillä ennen julkaisemista.