Ostoskori

Suunnanmuutokset ja niiden kehittäminen

Julkaissut Joel Wenning


Edellisessä Sählynörttien fysiikkavalmennuksen asiantuntijablogissa tarkasteltiin liikkumista salibandykentällä. Tässä blogitekstissä pureudumme puolestaan tarkemmin oleellisimpiin tekijöihin suunnanmuutoskyvyssä ja sen kehittämisessä.

Lue koko artikkeli

Psyykkinen valmennus osana laadukasta harjoittelua

Julkaissut Floorball Nerds


Psyykkisen puolen merkitys osana kokonaisvaltaista valmentautumista nousikin esille jo Sählynörttien ensimmäisessä asiantuntijablogissa, ja seuraavaksi päästään käsittelemään aihetta vielä hieman tarkemmin.

Lue koko artikkeli

Nopeutta, suunnanmuutoksia vai ketteryyttä? – OSA 1

Julkaissut Tuomas Pulkkinen


Sählynörttien ensimmäisessä valmennuksen asiantuntijablogissa lämmiteltiin ennen sukeltamista millien, moolien ja newtonien maailmaan. Tällä kertaa maiseman maalaaminen jätetään vähemmälle ja katseet kohdistetaan kentälle.

Lue koko artikkeli

Laadukkaammalla harjoittelulla kohti oman potentiaalin huippua

Julkaissut Tuomas Pulkkinen


Sählynörtit ovat keränneet rivinsä uusiksi kevään aikana ja suunnanneet mielenkiintonsa valmentautumisen myyttiseen maailmaan. Tavoitteenamme on kurkistaa pintaa syvemmälle suosituimpien harjoitusmuotojen osalta ja tuoda esille harjoittelun näyttöön perustuvaa tietoa. 

Lue koko artikkeli

Sählynörttien uusi aikakausi

Julkaissut Julius Jousi


Sählynörttien tarinassa päivämäärä 8.5.2020 jää historiaan suurena uutispäivänä. Mikäli haluat kurkistaa muutosten ja päätösten taustalla olevien ajatustemme maailmaan hieman pintaa syvemmältä, käsilläsi oleva blogiteksti on ehdottomasti sinua varten. 

Lue koko artikkeli

Sählynörtti-visa

Julkaissut Floorball Nerds


Tervetuloa visailemaan Sählynörttien hengessä!

Lue koko artikkeli

Olipa kerran päivä ennen kauden avausta

Julkaissut Floorball Nerds


Sählynörteille kauden avaus on aina yksi vuoden tärkeimpiä ja jännittävimpiä hetkiä. Oli otteluun liittyvä rooli mikä hyvänsä, sisältää syksyn ensimmäinen virallinen peli aina omat elementtinsä ja rutiininsa. 

Lue koko artikkeli

Sählynörtin anatomia

Julkaissut Floorball Nerds


Floorball Nerds on ollut auki tänään tasan kymmenen päivää. Juhlapäivän kunniaksi emme tällä kertaa leivo kermakakkua ja laita hassuja hattuja päähämme, vaan avaamme teille Nörttiblogin lukijoille Floorball Nerds -nimen taustaa.

Lue koko artikkeli

Paluu juurille

Julkaissut Floorball Nerds


Suomen salibandyhistorian 34. virallinen kausi on alkamaisillaan. Vaikka olemme lajina vasta taipaleemme alussa, on sitä ehditty kulkea silti jo ihmisikään verraten melko pitkään. Niin pitkään, että salibandyn harrastajat ansaitsevat uusia virikkeitä lajiskeneen. 

Onkin suuri ilomme ja ylpeytemme juhlistaa yhteistä matkaamme julkistamalla Suomen salibandyväelle uusi lajitoimija ja -konsepti nimeltään Floorball Nerds – tai hieman tuttavallisemmin Sählynörtit.

Lue koko artikkeli